NAK KURUSKAN BADAN...?

Sunday, 29 September 2013

USHINE Detox & Slim Patch utk menyikirkan toksin dlm badan. MURAH GILA..!!USHINE Detox & Slim Patch membantu membersihkan toksin dan bahan-bahan merbahaya dari tubuh dengan mudah, dan tanpa kesakitan. Warna tampalan (patch) akan bertukar mengikut tahap kesihatan anda. Bagi yang bermasalah, akan mendapati tampalan bertukar menjadi warna gelap atau bertompok putih pada keesokan harinya. Dengan penggunaan berterusan, ‘patch’ akan bertukar warna menjadi semakin pudar, yang menandakan kesihatan semakin baik. ‘Patch’ boleh juga di tampal dibahagian-bahagian lain yang bermasalah seperti lengan, lutut, bahu, buku lali dan bahagian sendi.

Seseorang yang berada pada tahap kesihatan normal, memerlukan 5 hari penuh rawatan (SEKOTAK) untuk mengeluarkan toksin dari badan mereka. Manakala bagi yang menghadapi masalah kesihatan yang agak serius, memerlukan 25 hari penuh (5 KOTAK) untuk rawatan menyahkan toksin.

Setiap kotak mengandungi 10 ‘patch’, cukup untuk rawatan selama 5 hari. Jangan lupa minum sekurang-kurangnya 8 gelas air semasa tempoh rawatan bagi memudahkan proses detoksifikasi.

Lagi info di sini

Cara Penggunaan

Lekatkan Ushine U-Detox & Slim Patch pada tapak kaki
sebelum tidur dan biarkan selama 8-10 jam sebelum menanggalkannya. Untuk
bahagian lain di badan, tampalkan hanya pada waktu siang.

* Tidak sesuai untuk kanak-kanak berusia tiga (3) tahun ke
bawah dan ibu mengandung.SEKOTAK RM39.90 =10 PATCHES= KEGUNAAN 5 MALAM

 DAPATKAN LESS 30% HANYA DENGAN BELIAN 10 KOTAK!!!Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...