NAK KURUSKAN BADAN...?

Monday, 30 September 2013

Cara Guna Bedak Arab & Testimoni

Jom ketahui bagaimana cara nak pakai bedak arab yang sekarang sedang hangat di pasaran. Anda dah cuba? Jika belum, boleh dapatkannya dari saya.
 



Cara nak pakai pulak amat mudah je.. Semudah dan secepat 1, 2, 3..

1-    Basahkan span yang dibekalkan dengan air yang bersih

2-   Sapu span tadi pada bedak (sikit/nipis je)
3-   Apply la kat muka. Sapu dengan rata

siap!! Boleh lah keluar berjalan atau siapkan kerja-kerja rumah, biar si suami duk pandang je, makin sayang. 






Lihat la perbezaanya… lepas pakai tu jangan lupa cuci balik span dan dikeringkan. Tak perlu dimasukkan ke dalam plastik lagi dah..kalau nak boleh je..tapi pastikan span tu kering takut nanti bila nak pakai, span berbau tak selesa pulak…



Terdapat 5 pilian warna :


1- Cherry pink (untuk kulit cerah)

 2- Cherry (untuk kulit cerah sederhana)
3-Roshelle (kulit putih cerah)
4-Russet(sederhana cerah warna/natural-warna selamat sesuai semua jenis kulit)
5-Orange Blush(kulit sawo matang)



Berminat, sila hubungi saya:

PM@whatsap 017-6671431

Sunday, 29 September 2013

USHINE Detox & Slim Patch utk menyikirkan toksin dlm badan. MURAH GILA..!!



USHINE Detox & Slim Patch membantu membersihkan toksin dan bahan-bahan merbahaya dari tubuh dengan mudah, dan tanpa kesakitan. Warna tampalan (patch) akan bertukar mengikut tahap kesihatan anda. Bagi yang bermasalah, akan mendapati tampalan bertukar menjadi warna gelap atau bertompok putih pada keesokan harinya. Dengan penggunaan berterusan, ‘patch’ akan bertukar warna menjadi semakin pudar, yang menandakan kesihatan semakin baik. ‘Patch’ boleh juga di tampal dibahagian-bahagian lain yang bermasalah seperti lengan, lutut, bahu, buku lali dan bahagian sendi.

Seseorang yang berada pada tahap kesihatan normal, memerlukan 5 hari penuh rawatan (SEKOTAK) untuk mengeluarkan toksin dari badan mereka. Manakala bagi yang menghadapi masalah kesihatan yang agak serius, memerlukan 25 hari penuh (5 KOTAK) untuk rawatan menyahkan toksin.

Setiap kotak mengandungi 10 ‘patch’, cukup untuk rawatan selama 5 hari. Jangan lupa minum sekurang-kurangnya 8 gelas air semasa tempoh rawatan bagi memudahkan proses detoksifikasi.

Lagi info di sini

Cara Penggunaan

Lekatkan Ushine U-Detox & Slim Patch pada tapak kaki
sebelum tidur dan biarkan selama 8-10 jam sebelum menanggalkannya. Untuk
bahagian lain di badan, tampalkan hanya pada waktu siang.

* Tidak sesuai untuk kanak-kanak berusia tiga (3) tahun ke
bawah dan ibu mengandung.



SEKOTAK RM39.90 =10 PATCHES= KEGUNAAN 5 MALAM

 DAPATKAN LESS 30% HANYA DENGAN BELIAN 10 KOTAK!!!



Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Friday, 27 September 2013

PERFUME MURAH

Perfume murah menanti anda.... !!!

Alhamdullilah...
Walaupun perfume ini belum dikenali umum lagi tetapi permintaan tetap meningkat setiap bulan. Alhamdulilah rezeki..

Order masuk lagi...stok sedia untuk diedar!!!!




Perfume jenis EDP terdapat pelbagai bau jenama terkemuka..Seperti Dunhill Blue, Polo, Hugo,Armani Black, DKNY apple, Gucci Floral, Lancome Miracle, DCG, dan banyak lagi..


Sekali cuba pasti nak order lagi..Saya dan suami sudah pasti pelanggan setia setiap bulan. Setiap bulan mesti bertukar kepada jenama lain pula.

Satu botol tahan sehingga 2 bulan...

Harganya murah, baunya tahan sehingga lebih 8 jam, satu botol tahan sehingga lebih lebih 2 bulan.. Berbalaoi-baloi membelinya.. Semua jenama dipasaran ada, botol besar(50ml), harga pun murah tak siapa yang akan menolak...Perfume ini juga sah halal..


Sekali order, konfirm anda tidak akan dikecewakan dan tak akan teragak- agak untuk order lagi..

Ketahui lebih lanjut klik di sini

Harga RM40 + RM6 (postage)

Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

EMORRA BE SLYMM..minuman berperisa coklat oren yg lazat yg PALING LARIS


Assalamualaikum w.b.t

EMORRA BE SLYMM adalah minuman kesihatan bagi anda yang ingin menurunkan berat badan yg diinginkan. Ianya juga dapat menganjalkan dan mengebukan kulit. Telah ramai yang mencubanya dan terbukti amat berkesan. Dlm masa yg singkat sahaja anda dapat melihat perubahannya.

Betul ke ianya amat berkesan??
Ada kesan sampingan tak??

Emorra Be Slymm terdiri daripada bahan semulajadi seperti di bawah.
Ianya selamat dan dijamin halal.


1)Psyllium Husk- Bertindak sebagai agen penurunan berat badan tanpa berlapar dan membantu
membersihkan kolon (detox)

2)Vege Concentrate- Membantu membekalkan perbagai vitamin dan mineral yang di perlukan oleh badan untuk kegunaan seharian. Ianya juga adalah sumber fibre yang baik.

3)Fruit fibre-Bertindak sebagai agen mengawal berat badan.Kandungan fibre atau serat yang terdapat dalam buah buahan dapat membantu mengawal selera makan.Fibre juga dapat membantu seseorang itu untuk sentiasa berasa kenyang.

4)Collagen- Collagen dapat membantu menganjalkan dan menggebukan kulit.Ianya juga dapt membantu  melambatkan proses penuaan.

5)L-Carnitine- Membantu untuk membakar lebihan lemak di dalam badan seseorang dan membantu mendapatkan
bentuk badan yang ideal.

6)L-Glutathione- Ianya adalah sumber anti oksida yang sangat baik. L-Glutathoine juga membantu untuk menjadikan kulit kelihatan lebih cerah, Mengekalkan kelembapan kulit dan membantu memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.

7)Hyroloricacid- Membantu melegakan ketidakhadaman dan mengatasi masalah perut buncit.


Setiap bahan-bahan yang terkandung di dalam EMORRA BE SLYMM di atas mempunyai fungsi dan kebaikan tersendiri yang pastinya dapat membantu anda mendapatkan bentuk badan idaman anda sekaligus mendapatkan kecerahan,kegebuan dan tona kulit yang sekata. Selain itu, perisanya coklat oren yang lazat membuatkan anda terpesona. 


Klik di sini utk mengetahui keistimewaannya yg lain atau di sini untuk cara minum ataupun di sini untuk testimoni

Jadi.. turun 5kg seawal 7 hari bukan lagi perkara yang mustahil dengan EBS!

Dapatkan EMORRA BE SLYMM sekarang dengan harga RM 150/ RM 155(ss)




Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Thursday, 26 September 2013

MAIXARA C-SENTIAL TERMURAH.. kulit putih,gebu dan berseri





KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL - 


-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. 

- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. 

- Anti penuaan dan anti oksida. - Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan. 

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

- Menaikkan semula kulit wajah, payudara dan punggung yang ‘jatuh’.

- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.







Kenapa Maixara C-Sential sangat elok untuk anda????


1. Mengandungi 1000 mg vitamin c di dalamnya. 

2. Mengandungi kolagen sisik ikan talapia..ini adalah antara collagen yang terbaik.

3. Mengandungi gluta yang boleh mencerahkan kulit bkan sahaja kulit muka anda tetap seluruh badan. 

4. Mengandungi ekstrak strawberi. 

Klik sini utk testimoni



Harga: RM 70 free postage








Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.



Tuesday, 24 September 2013

PhytoCell Double Stem Cell™ testimoni


Produk kesihatan yang harus dimiliki... untuk kekal sihat dan cantik.















Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.



Monday, 23 September 2013

PhytoCell Double Stem Cell™ produk kesihatan TERLARIS


Produk kesihatan lengkap dari hujung rambut hingga hujung kaki yang mampu menjadikan seseorang  kelihatan menawan, cantik, menarik, cergas dari luar dan dalam.....









Cara Ramuan Utama:
Sel Stem Epal PhytoCellTec™, Sel Stem Anggur PhytoCellTec™, Ekstrak Acaiberry, Blueberry.

Dapatkan testimoni produk ini di sini



Kuantiti:
1 Pek (Kotak) - 14 Sachets

Harga Pasaran:

RM250 Untuk Setiap Pek

NAK LEBIH JIMAT?????

2 KOTAK RM270....FREE POSTAGE....automatik jadi ahli

*****keistimewaan ahli???.....

        - dapat REPEAT ODER dgn harga lebih jimat!!!.....




Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


    

Saturday, 21 September 2013

TESTIMONI KELAS ASAS BLOG & FAN PAGE

Assalamualaikum w.b.t


Hari ini adalah genap 2 bulan blog ini ditubuhkan. Alahamdullialh banyak perubahan dari segi isi kandungan dan tamplet blog ini sendiri dibangdingkan mula-mula ditubuhkan dulu. Macam tak percaya, akhirnya saya mempunyai blog sendiri. Tak pernah dalam minda saya terfikir untuk berblog sebelum ini. Malah tak tahu apa kegunaannya. Kini saya telah mengetahuinya serta seronok berblog. Satu hari kalo tak tengok godek-godek blog rasa hati tak tenang. ;)


Pada hari ini juga, saya ingin berkongsi kegembiran yang tak terhingga iaitu pada hari ini saya dikejutkan dengan sms dari cikgu kecik saya Wan Rokiah dengan berita yang cukup mengembiran iaitu blog saya berada tangga pertama dalam cariaan google mengenai Emorra Be Slymm. Sungguh tak disangka, akhirnya saya berjaya.





 Alahamdulliah dan terima kasih yang tak terhingga kepada kawan-kawan serta cikgu pengasas Asas Blog dan Fanpage iaitu Cikgu Zaila yang telah banyak memberi tunjuk ajar dan banyak member sokongan kepada saya.
Kepada kawan-kawan terima kasih yang terhingga juga kerana banyak menolong serta memberi dorongan serta tips-tips yang amat berguna dikongsi bersama.


Alahamdullialh, saya mendapat cikgu yang baik serta bijaksana serta kawan-kawan yang setia menolong antara satu sama lain. Alahamdullilah, semoga hubungan ukwah yang erat ini akan memberi keberkatan dan mamajukan lagi perniagaan yang dijalankan.. amiin..



Kepada anada yang diluar sana yang berminat untuk menyertai kami, untuk berbisness dan belajar Asas Blog & Fanpage jangan segan-segan pm la saya. Selain dapat belajar, anda semua akan dapat meramaikan lagi dalam koleksi buku kenalan.. 


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Aura White sesuai untuk ibu hamil dan menyusu..

Siapa kata ibu hamil tidak boleh mengekalkan kecantikkan?? Aura White selamat digunakan oleh ibu hamil mahupun ibu menyusu.



Hamil adalah saat yang paling gembira bagi seseorang yang bergelar isteri. Hamil juga menjadikan kita lesu dan cepat penat. Aura White dapat membantu anda dengan memberikan anda tenaga sepanjang masa kerana ianya adalah minuman yang bernutrisi tinggi, bebas gula dan bahan pengawet. Oleh itu, ia selamat untuk baby dalam kandungan. Di samping itu juga, Aura White dapat membantu memulihkan kulit kusam, mengurangi sakit radang/ sendi, menurunkan kolestrol yang kebiasaanya dialami oleh ibu-ibu hamil. Aura White juga mampu meningkatkan lagi kualiti tidur semasa hamil mahupun tidak. Rasanya lemon berry yang sedap dapat mengurangkan rasa loya ketika hamil..


Juga sesuai kepada lelaki.



Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Thursday, 19 September 2013

TESTIMONI COKLAT MINDA



COKLAT MINDA HIJRAH membantu mengurangkan masalah kerap tidur, suka bermain di dalam kelas, dan kurang fokus.

Nama Pengguna : Muhammad Izzuddin
Pekerjaan bapa: Juruelektrik
Pekerjaan ibu: Guru

Keadaan SEBELUM:

- Kerap tidur di dalam kelas semasa cikgu mengajar di sekolah
- Suka bermain di dalam kelas, ABC pun tak kenal
- Kurang fokus apa yang diajar oleh guru

Keadaan SELEPAS:

- Tidak tidur di dalam kelas
- Mula memberi perhatian terhadap apa yang diajar
- Sudah boleh mengenal ABC dan mengeja suku kata

Kadar PENGAMBILAN: 1 biji sebelah pagi, 1 biji sebelah petang
Tarikh Testimoni: 14.12.2012


Dapatkan Coklat Minda Hijrah - Khasiat penyubur minda, Coklat yang enak dan mudah dimakan untuk anak seawal umur 2 tahun




Coklat Minda bantu anak dysleksia, kini boleh membaca dan menulis

Nama Pengguna : Muhammad Arif Aqil Bin Mahindra
Umur Pengguna: 13 tahun (Tingkatan 1)
Pekerjaan ibu/bapa: HR Eksekutif/Berniaga
Nama Sekolah: Sek. Keb. Pandamaran

Keadaan SEBELUM:
Pada Nov 2011, Doktor menjalankan ujian dan anak saya telah disahkan 'dysleksia' oleh doktor 

pakar dari Hospital Universiti pada tahun 2012. Masalah beliau adalah:
1) Hyperactive
2) TIdak boleh membaca kerana beliau melihat huruf secara terbalik, contoh huruf b, d, p, m, w
3) Pencapaian dalam kelas nombor terakhir 32/32.

Keadaan SELEPAS:
Setelah pengambilan Coklat Minda, beliau nampak lebih tenang, boleh berkomunikasi dengan lebih 

baik dan menunjukkan minat untuk belajar. Apa yang lebih mengembirakan, beliau sudah boleh 

membaca dan menulis serta rajin turut serta dalam aktiviti akademik di sekolah, pencapaian beliau 

juga meningkat, beliau lulus dalam pelajaran Sains, Bahasa Malaysia Lisan, dan Tulisan juga lulus.

Kadar PENGAMBILAN: 4 biji pagi / 4 biji petang
Masa PERUBAHAN: 4 minggu

Tarikh testimoni: 09/07/2012





Dari tak kenal huruf, malas belajar & malas untuk ke sekolah kini minta diajar Iqra' tanpa disuruh &sudah boleh mengeja.

Nama ibu/bapa: Zalina Bt. Abdullah, Seksyen 3, Shah Alam.
Pekerjaan ibu: Surirumah
Pekerjaan bapa: Penolong Pegawai Sains

Nama Pengguna: Muhammad Amir Luqmanul Hakim bt. Hj. Abdul Khatab
Umur: 7 tahun ( Darjah 1 )
Nama Sekolah : Sekolah Kebangsaan Raja Muda, Seksyen 4, Shah Alam.

Keadaan SEBELUM:
Sebelum ini anak saya selalu malas belajar & mengadu letih. Selepas setahun pra-sekolah masih tak boleh mengeja & lambat kenal huruf. Selalu perlu dipaksa untuk mengaji Iqra'. Selalu susah bangun 

pagi & malas ke sekolah, selera makan selalu tiada & perlu dipaksa untuk makan.

Keadaan SELEPAS:
Sekarang anak saya mahu mengaji dan minta diajar mengaji Iqra' tanpa disuruh. Dia nampak sudah boleh mengeja dan mudah kenal huruf. Dia nampak aktif sekarang untuk belajar dan tiada masalah lagi untuk ke sekolah. Selera makan makan bertambah dan tidak perlu dipaksa untuk makan. Sampai jam 12 tengah malam pun masih minta makanan lagi. Berat badan pun bertambah dan nampak berisi berbanding sebelum ini.

Kadar PENGAMBILAN: 2 biji sebelah malam
Masa PERUBAHAN: Nampak 2 minggu selepas makan Coklat Minda
Tarikh Testimoni: 28.02.2013





Satu Lagi Kejayaan Pengguna Coklat Minda!!

Perubahan mendadak dapat nombor 1 dalam kelas!
Tidak pernah Dapat Nombor 1 sebelum ini, daripada kedudukan sebelum no. 15-19 sahaja.

Nama pelajar/pengguna: Muhammad Furqan b. Baharuddin
Umur pelajar/pengguna: 11 tahun
Nama Sekolah : SK Bukit Jalil, Kuala Lumpur.
Darjah/Tingkatan: 5 Arif

Keadaan SEBELUM:
-Prestasi matapelajaran lemah, kedudukan dalam kelas agak sederhana, iaitu no 15 ke 19. Susah bangun pagi. Tidak pernah dapat no. 1 dalam kelas.

Keadaan SELEPAS:
- Keputusan peperiksaan bertambah baik, kedudukan dalam kelas No. 1. Meningkat dengan mendadak. Senang bangun pagi serta cergas di sekolah.

Kadar PENGAMBILAN: 2 biji pagi / 2 biji malam
Masa PERUBAHAN: 3 hari selepas menggunakan Coklat Minda

Tarikh mula menggunakan Coklat minda: 1 November 2012




Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Monday, 16 September 2013

Cousin and Me at Besday Aki…


Perasaan gembira tak terkata, pada tahun ini dapat jugat menyabut Hari Kelahiran Ayahku ke-56 di Restoran Saba

Walaupun diakhir bulan, tapi akhirnya berjaya jugak saya menyempurnakan hajat ayah untuk makan Nasi Arab..

Amat berpuas hati walaupun terpaksa mengeluarkan belanja yang agak besar pada malam ini tapi cukup sempurna untuk diingati...



cepatla nyanyi..Dhia dah tak sabar nak makan kek ni...




Hepi besday to Aki…

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki…

























Di antara yang hadir memeriahkan lagi majlis.. adik-adik kesayangan ku bersama keluarga... Terima kasih diucapkan kerana bersusah payah datang dari Shah Alam.. 





Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.



Sunday, 15 September 2013

Cara Minum Emorra Be slymm (EBS)

Ingin sihat dan cantik dengan 8 formula dalam 1 produk?
Boleh cuba EBS atau Emorra be slymm

Bagaimana cara untuk minum?














Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai EBS ni sila klik di sini




Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Saturday, 14 September 2013

Khasiat CUKA EPAL


Cuka adalah makanan sunnah Nabi Muhammad S.A.W. Nabi SAW memakan cuka dengan mencicahkan cuka bersama roti serta meminumnya dengan dicampurkan air. 

Pelbagai khasiat diperolehi dari cuka epal ini disamping menambahkan lagi keenakan masakan. Ia juga berfugsi menghilangkan kelesuan badan dan membuang toksin dalam badan anda.  Air kencing juga akan menjadi lebih jernih dalam masa beberapa jam selepas menggunakannya. 

Tambahkan cuka epal dalam masakan seharian anda.. Cuba dan nikmatila hasilnya..!!






Selain itu, khasiat lain dalam cuka epal adalah seperti:

1.Merangsang pemecahan lemak
2. Melancarkan perjalanan darah
3. Menguatkan tenaga dalaman
4. Meningkatkan kecergasan, daya ingatan, emosi, kreativiti, hafalan dan kepintaran anak-anak
5. Melawaskan usus besar dan kecil
6. Juga berfungsi sebagai: Anti-alergik, Anti-septik, Anti-anemia, Anti-ulcer
7. Masalah kulit seperti jerawat
8. Menghalang penyerapan atau timbunan lemak
9. Meningkatkan metabolisme di bahagian tubuh tertentu
10. Menyingkirkan air berlebihan dan bahan buangan (Pemparitan Limfatik)
11. Melembapkan dan mengencangkan kulit
12. Mencegah dan mengawal selulit
13. Melangsingkan bonggol lemak yang tidak perlu terutama di bhgn perut, tepi dan belakang lengan, pinggul dan peha
14. Meredakan sakit dan sengal sendi
15. Menurunkan risiko masalah jantung dan barah
16. Mengandungi anti-oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan pengelak barah
17. Meningkatkan kesihatan membran paru-paru
18. Meningkatkan kesihatan tulang dgn menambah bahan kimis (boron) padas mineral tulang
19. Membantu kesihatan sistem kardiovaskular dgn mengekalkan tahap kolesterol darah
20. Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
21. Menghilangkan stress dan membantu tidur yang nyenyak, dan sebagainya



Harga : RM 25 (500 ml, Botol Kaca)
Kos Penghantaran : RM10 pos skynet semenanjun
                               RM15 pos skynet sabah sarawak


Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Friday, 13 September 2013

Jom Cuba Bedak Arab

 Cuba bedak yang jimat masa dan duit

Bedak Arab Kokuryu adalah bedak 3 dalam 1 (moisturizer, foundation, dan sebagai alas bedak). Sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit cerah, gelap, berminyak, kusam, kering semua boleh pakai… Takut muka akan menjadi lebih kusam, lagi berminyak atau GELAP??? Jangan khuatir…Bedak Arab ini akan memberikan wajah anda menjadi sempurna kerana bedak ini mengikut aliran darah kite.. Bedak ini terdapat pelbagai warna yang sesuai dengan kulit orang asia..Sangat mudah dan menjimatkan..Muka akan merasa ringan seperti tidak bermake up



Keistimewaan bedak ini???

Dapat mengecutkan jerawat.. jadi sesiapa yang kulit berjerawat tu, jangan risau lagi.. Bedak ini tak akan menambahkan lagi jerawat dimuka anda

Muka berminyak??? Lebih2 lagi time kite berpeluh mesti banyak minyak keluar kan??  Jangan risau…bedak ini juga akan mengurangkan minyak di muka hanya tekapkan tisu dimuka minyak tidak akan kelihatan lagi malah muka kelihatan lebih berseri..

Bedak ini di sahkan HALAL boleh dibawa solat jika masih terlekat lagi selepas ambil wuduk..

Bedak ini tahan sehingga lebih 8 jam. Tak perlu nak topup bedak lagi dah..hanya sekali je.

Sesuai untuk semua aktiviti yang anda ingin lakukan seperti bersukan, dinner, acara formal dll. Amat sesuai kepada mereka yang tidak suka bermake up tebal atau berada depan cermin lama.

Tidak melekat pada tudung atau pada pakaian tidak seperti compact powder lain.


Cara nak pakai pulak amat mudah je.. Semudah dan secepat 1, 2, 3..

1-    Basahkan span yang dibekalkan dengan air yang bersih
2-   Sapu span tadi pada bedak (sikit/nipis je)
3-   Apply la kat muka. Sapu dengan rata

Ta daaa… dah siap!!  

Lihat la perbezaanya… lepas pakai tu jangan lupa cuci balik span dan dikeringkan. Tak perlu dimasukkan ke dalam plastik lagi dah..kalau nak boleh je..tapi pastikan span tu kering takut nanti bila nak pakai, span berbau tak selesa pulak…

Utk testimoni klik sini



Berminat, sila hubungi saya:
PM@whatsap 017-6671431

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...