NAK KURUSKAN BADAN...?

Wednesday, 25 December 2013

SABUN MARINE ESSENCE, sabun ajaib...





SABUN APA TU?????? 

JOM BACA DULU.....



Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya 
setiap hari!



MACAMNA IA BERFUNGSI???

Mampu menyelesaikan masalah2 berikut:



~ketiak hitam/ berbau
~leher/ pelipat siku gelap
~badan berdaki
~bau badan
~ruam2/ gatal2 kulit/panau/kurap
~eczema
~parut pada muka/badan
~jerawat di badan/ muka
~jeragat
~kulit sensitif
~kelemumur
~pigmentasi
~stretch mark



Harga RM 35/bar + RM 6(postage)



Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431



Saturday, 21 December 2013

Dapatkan Stokin Terapi hari ini...murah,murah!!





Secara khususnya Setokin Terapi Ushine memberikan pelbagai manfaat seperti di bawah ini :

Mengurangkan sakit sendi dan lenguh kaki
Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi serta gaut
Bertindak sebagai refleksiologi kepada kaki
Melancarkan darah
* Membantu masalah tidur
Mengurangkan stress
Menyihatkan Jantung
Memperbaiki sistem imunisasi
Membersih dan mencantikkan kulit
Detoksifikasi
Pemulihan kecederaan
Kesihatan Jantung
Menambah tenaga


HARGA SEPASANG:
Semenanjung     RM49.90 + postage = RM55

Sabah/sarawak  RM52.90 + postage = RM60



Berminat, Sila hubungi saya:
Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Wednesday, 18 December 2013

Bedak Arab Kurkoyu dengan harga istimewa...




Bedak Arab Kokuryu adalah bedak 3 dalam 1 (moisturizer, foundation, dan sebagai alas bedak). Sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit cerah, gelap, berminyak, kusam, kering semua boleh pakai… Takut muka akan menjadi lebih kusam, lagi berminyak atau GELAP??? Jangan khuatir…Bedak Arab ini akan memberikan wajah anda menjadi sempurna kerana bedak ini mengikut aliran darah kite.. Bedak ini terdapat pelbagai warna yang sesuai dengan kulit orang asia..Sangat mudah dan menjimatkan..Muka akan merasa ringan seperti tidak bermake up

Keistimewaan bedak ini???


Dapat mengecutkan jerawat.. jadi sesiapa yang kulit berjerawat tu, jangan risau lagi.. Bedak ini tak akan menambahkan lagi jerawat dimuka anda


Muka berminyak??? Lebih2 lagi time kite berpeluh mesti banyak minyak keluar kan??  Jangan risau…bedak ini juga akan mengurangkan minyak di muka hanya tekapkan tisu dimuka minyak tidak akan kelihatan lagi malah muka kelihatan lebih berseri..


Bedak ini di sahkan HALAL boleh dibawa solat jika masih terlekat lagi selepas ambil wuduk..


Bedak ini tahan sehingga lebih 8 jam. Tak perlu nak topup bedak lagi dah..hanya sekali je.


Sesuai untuk semua aktiviti yang anda ingin lakukan seperti bersukan, dinner, acara formal dll. Amat sesuai kepada mereka yang tidak suka bermake up tebal atau berada depan cermin lama.


Tidak melekat pada tudung atau pada pakaian tidak seperti compact powder lain.



Cara nak pakai pulak amat mudah je.. Semudah dan secepat 1, 2, 3..


1-    Basahkan span yang dibekalkan dengan air yang bersih

2-   Sapu span tadi pada bedak (sikit/nipis je)
3-   Apply la kat muka. Sapu dengan rata

Ta daaa… dah siap!!  


Lihat la perbezaanya… lepas pakai tu jangan lupa cuci balik span dan dikeringkan. Tak perlu dimasukkan ke dalam plastik lagi dah..kalau nak boleh je..tapi pastikan span tu kering takut nanti bila nak pakai, span berbau tak selesa pulak…



Terdapat 5 pilian warna :


1- Cherry pink (untuk kulit cerah)

 2- Cherry (untuk kulit cerah sederhana)
3-Roshelle (kulit putih cerah)
4-Russet(sederhana cerah warna/natural-warna selamat sesuai semua jenis kulit)
5-Orange Blush(kulit sawo matang)



Testimoni saya sendiri telah mencubanya malah masih mengekalkan penggunaannya.


Harga tak mahal pun… RM40 termasuk postage.





Berminat, sila hubungi saya:

PM@whatsap 017-6671431

Sunday, 15 December 2013

Dapatkan wajah gebu secara semula jadi dgn K-Colly Sweet 17

Produk K-Colly Sweet 17 memberikan wajah anda putih dan gebu dlm masa 3 hari shj.. Ianya selamat berasaskan bahan semulajadi bukan sebagai agen menghakis. jangan ragu-ragu dengan keupayaan produk ini!!!




Produk K-COLLY SWEET 17 kini sangat popular sebagai supplement yang mampu
memperbaiki dalaman dan kecantikan kulit luaran seseorang wanita. Penggunaan skincare yang bagus sahaja tidak mencukupi kerana tanpa kesihatan yang baik, ia akan merencatkan penampilan dan mengurangi keserian wajah individu terbabit. Justeru, amalkan pemakanan yang seimbang, minum cukup air, elakkan masalah yang boleh menyebabkan tekanan/stress serta mendapatkan rehat/masa tidur yang berkualiti adalah asas untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari.



 CARA PENGAMBILAN:


- Masukkan setengah scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.

- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan  1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.

- Rasa manis2 buah. Sedap.

- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.



Tak mahal pun... berbaloi dengan hasilnya!!! 



Hanya RM 150 sahaja.Postage adalah free..



Untuk melihat testimoni pengguna yang telah menggunakan produk ini sila klik 



                                                              Sila:

sms@whatsapp ke : 017-6671431



Thursday, 12 December 2013

Tip-tps penggunaan sabun MARINE ESSENCE




Tips-tips penggunaan Sabun MARINE ESSENCE :

1-    Potong kecil-kecil (seperti di bawah)

2-    Simpan ditempat yang kering selepas digunakan atau keringkan selepas setiap kali penggunaan


3-    Pakai mandian harian terlebih dahulu, kemudian sental di bahagian yang perlu sahaja dengan sabun MARINE ESSENCE

4- Dengan mengamalkan tips-tips di atas sabun ini boleh tahan lebih sebulan...

5- Boleh pakai sekerap mana sambil berjimat..






Potong Kecil-kecil macam ni...







Harga: 1 KOTAK ( 3 BAR)= RM105 + POSTAGE RM6 SM/ TM10 SS
1 BAR = RM35 + POSTAGE RM6 SM/ RM10 SS




Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431


Tuesday, 10 December 2013

Dhias Perfume...Murah,murah pasti puas hati!!!




Anda inginkan perfume jenama terkemuka tetapi dengan harga yang murah???  Tahan selama lebih 8 jam?? 

Kami ada menjual perfume pelbagai jenama terkemuka dengann harga yang jauh lebih murah. 99% baunya adalah sama yang original. Perfume ini adalah dari jenis edp tahan lebih 8 jam malah telah dicuci pun bau tetap masih melekat. 

Khas untuk lelaki dan perempuan yang mementingkan penampilan dan keyakinan diri dengan wangiaan yang berjenama… ;)

Lagi...

Sekali cuba pasti anda tidak teragak-agak untuk order lagi..


Tidak mahal, hanya RM:40. Tambahkan RM: 7 untuk kos penghantaran.


Tak percaya, cuba dulu sebotol... ;)


Jika berminat hubungi saya:

  Sila sms/whatsapp ke : 017-6671431

Wednesday, 4 December 2013

DNARS SKIN CARE untuk kejelitaan asli...





Set Dnars sesuai untuk kulit jerawat, berminyak dan normal.


Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam




Setiap set akan mengandungi:
*2 jenis sabun
*1 day cream

*1 night cream



Harga yang sungguh istimewa hanya RM 57(semenanjung), RM 60(Sbah/Sarawak)
Postage adalah free!!!




 Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...