NAK KURUSKAN BADAN...?

Thursday, 31 October 2013

Dhias Perfume Murah tiada bandingan dipasaran...!!!

Dhias Perfume menawarkan pelbagai jenama terkemuka dengan harga yang jauh lebih mudah. perfume ini 99% adalah sama dengan bau original.. jadi buat apa bayar lebih untuk mendapatkan perfume yang original... Berbaloi-baloi...





Perfume jenis EDP yang semestinya tahan lama. Hanya sekali semburan tahan lebih 8 jam. Pelbagai jenama boleh didapati seperti Dunhill Blue, Polo, Hugo,Armani Black, DKNY, Gucci Floral, Lancome, D&G,Feragamo dan banyak lagi..


Khas untuk lelaki dan wanita..


Pilihan saya Delicious Apple (DKNY) dan Gucci Floral. Anda pula bagaimana...??


RM 40 + RM6 (postage)

Botol kaca 40ml



Dapatkan perfume tersebut di sini dengan segera:


  Sila sms/whatsapp ke : 017-6671431

Monday, 28 October 2013

Tournament Bowling


Seronok, dapat jugak manghadirkan diri untuk Tournament Bowling hari ini. Walaupun banyak masuk longkang tapi ok la...untuk hiburkan hati di hujung minggu... ;) Penat terasa tapi hati hepi...

Si budak kecil tu pun sama naik hepi..nasib baik demamnya dah beransur kurang... Demam mungkin sebab nak dapat kaki kut..So, berjalan je kerjanya tadi.. penat melayan dia. Nasib baik kawan-kawan pun ramai melayan tak la budak kecik tu buat hal melalak tak tentu pasal...





Tahniah kepada kumpulan yang menang...!!!!

Kita jumpa lagi untuk pertandingan akan datang, insyaAllah...




Berminat sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Sunday, 27 October 2013

Anak mama demam seminggu…


Kesian anak mama dah la badan naik tak banyak demam pulak seminggu.. walaupun begitu makan dan main tetap rancak. Mama hairan mana perginya makanan yang saying makan tu.. (2 keping roti + 1 mangkuk nasi untuk satu hidangan). Jangan jadi kering macam mama dah la yea…





               Muka merayu supaya tidak dihantar ke pengasuh hari ni…

Kesian sungguh mama tengok. Tak sampai hati tetapi mama terpaksa banyak kerja mama tertangguh kat office sayang… mama datang amik sayang awal petang nanti yea...


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Facebook: Norazizainaini.

Friday, 25 October 2013

SABUN MARINE ESSENCE-sabun ajaib TERBAIK,antioksidan & menyihatkan kulit



 Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!



BAHAN2 UTAMA/ KELEBIHANNYA:
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


SEKOTAK MENGANDUNGI 3 BAR SABUN = RM105 + POSTAGE RM5sm/ RM10ss
1 BAR SABUN ( 100g) = RM35 + POSTAGE RM5sm/ RM10ss




Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Wednesday, 23 October 2013

Pakej utk Berpantang dgn makanan Sunnah



Harga RM 96



Berminat sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Tuesday, 22 October 2013

Pakej untuk Nyah Toksin & Kolestrol Sunnah




Terdiri daripada Madu Syifa 500g +Minyak Zaitun 500ml + cuka kurma 250ml




Cara makan:

1 sudu madu (pagi)
- Ambil pada waktu pagi mengikut saranan Rasulullah
-Meningkatkan kecergasan

1 Sudu cuka kurma dan segelas air (malam)
-Boleh diambil pada sebelah malam untuk memperbaiki kadar gula pada waktu pagi,
-Meningkatkan metabolisme dan membersihkan usus


Minyak zaitun boleh digunakan dalam masakan harian.



**** Juga sesuai diambil oleh pesakit kencing manis.***


RM35+RM35+RM20= RM90

Kos pos :RM 16(semenanjung)
Kos pos : RM 30 (Sabah/Sarawak)




                                                                              Berminat Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Sunday, 20 October 2013

CUKA EPAL mengandugi pelbagai khasiat disamping melazatkan masakkan..



Anda diluar sana nak tahu apa khasiat yang terdapat pada cuka epal??

1.Merangsang pemecahan lemak
2. Melancarkan perjalanan darah
3. Menguatkan tenaga dalaman
4. Meningkatkan kecergasan, daya ingatan, emosi, kreativiti, hafalan dan kepintaran anak-anak
5. Melawaskan usus besar dan kecil
6. Juga berfungsi sebagai: Anti-alergik, Anti-septik, Anti-anemia, Anti-ulcer
7. Masalah kulit seperti jerawat
8. Menghalang penyerapan atau timbunan lemak
9. Meningkatkan metabolisme di bahagian tubuh tertentu
10. Menyingkirkan air berlebihan dan bahan buangan (Pemparitan Limfatik)
11. Melembapkan dan mengencangkan kulit
12. Mencegah dan mengawal selulit
13. Melangsingkan bonggol lemak yang tidak perlu terutama di bhgn perut, tepi dan belakang lengan, pinggul dan peha
14. Meredakan sakit dan sengal sendi
15. Menurunkan risiko masalah jantung dan barah
16. Mengandungi anti-oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan pengelak barah
17. Meningkatkan kesihatan membran paru-paru
18. Meningkatkan kesihatan tulang dgn menambah bahan kimis (boron) padas mineral tulang
19. Membantu kesihatan sistem kardiovaskular dgn mengekalkan tahap kolesterol darah
20. Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
21. Menghilangkan stress dan membantu tidur yang nyenyak, dan sebagainya




Harga : RM 25 (500 ml, Botol Kaca)
Kos Penghantaran : RM10 pos skynet semenanjun
                               RM15 pos skynet sabah sarawak


Rugi pulak tidak mencubanya setelah mengetahui khasiatnya..??


Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Friday, 18 October 2013

Jus Delima Lazat...




Ekstark buah delima dan dijadikan jus. Amat sesuai untuk ibu hamil
Dibotolkan dlm botol kaca.

Boleh disediakan dalam panas atau sejuk.


Harga: RM21 + pos (skynet)

Harga pos:

RM9 Semenanjug 
RM 15 Sabah, Sarawak


Berminat, sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Wednesday, 16 October 2013

EMORRA BE SLYMM PALING LARIS....

Assalamualaikum...

Tahukah anda Emorra Be Slymm akan membuatkan anda sentiasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari?

Adakah anda tahu kenapa ianya terjadi? 
Pernahkah anda mendengar Psyllium Husk? Apa itu Psyllium Husk?




Psyllium adalah serat larut air yang datang daripada sekam biji psyllium. Ia adalah sejenis makanan yang hebat untuk dimasukkan dalam diet kerana pelbagai manfaat kesihatan.

Cara paling mudah untuk mendapatkan manfaat psyllium adalah untuk menambah ia dalam bijirin anda atau memasukkan mereka dalam protein shake anda. Dengan berbuat demikian anda boleh dengan mudah meningkatkan pengambilan serat harian anda.


Psyllium melambatkan kadar penyerapan karbohidrat

Psyllium dikatakan boleh melambatkan kadar penyerapan apa-apa karbohidrat yang dimakan oleh kita , jadi , indeks glisemik (GI) makanan yang mengandungi karbohidrat diturunkan dengan ketara, yang bermakna ia adalah lebih mudah untuk menyimpan gula dalam darah stabil tahap anda, simpan insulin yang rendah, dan oleh itu membantu penurunan berat badan menggunakan Psyllium.

Psyllium menambah lebih banyak ‘berat’ untuk makanan anda

Dengan menambah lebih ‘berat’ untuk makanan anda , ia menjadikan kita lebih mudah terasa penuh dan kenyang . Lebih-lebih bila Psyllium ditambah dan diambil dengan Protein Shake anda ketika sarapan atau untuk minum pagi/minum petang anda.

Psyllium mengikat kolesterol kerana ia melalui saluran gastro-usus

Salah satu manfaat kesihatan yang besar Psyllium adalah ia mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus. Ini bermakna bahawa dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol anda tanpa perlu menggunakan ubat kolesterol.

Tambahan pula, dengan mengikat bahan toksik di dalam usus anda, anda boleh menghalang sebatian ini dari diserap ke dalam badan anda atau walaupun dengan bertindak balas dengan dinding usus anda. Ini boleh mengurangkan risiko anda mendapat kanser kolon.

Psyllium mengurangkan masa transit usus

Disebabkan Psyllium dapat mempercepatkan kadar di mana makanan melalui usus anda , sekali lagi, mengurangkan risiko bahan toksik yang diserap ke dalam badan atau bertindak balas dengan lapisan usus dan berpotensi menyebabkan kanser kolon.


Sebab itulah ramai yang ambil EMORRA BE SLYMM (EBS) sentiasa rasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Jadi nak turun berat badan pun mudah.

Ada yang ambil 7 hari dah turun 5KG selamba selepas minum EBS!

Dahlah rasanya sedap berperisa coklat oren.. semangat nak turun berat badan lagi semakin tinggi!

Apa lagi! EBS terbukti produk suplemen terbaik dan membantu anda turunkan berat badan!

Lagi bacaan klik di sini

Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Monday, 14 October 2013

Dhias Shop House Online kini bersinar…

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdullilah..hari ini terluang sikit masa. Jadi boleh la nak update blog sikit. Kali ini nak bercerita tentang kewujudan blog Dhias Shop House Online kini telah mendapat tempat dihati pengguna.


Tadi saya cuba dalam carian google dengan menaip ‘DHIAS’ alhamdullilah, syukur Dhias Shop House telah berada dimuka pertama carian google iaitu berada ditangga ke-5. Sebelum ni Dhias Shop House Online berada entah dimuka berapa dalam carian google. Bukan senang nak cari Dhias Shop House Online sebab ramai yang menggunakan nama “Dhias” sebagai nama utk blog masing-masing.Alahamdullilah, walaupun masih setahun jagung dan segala ringtangan terpaksa ditempuhi setiap hari akhirnya membuahkan hasil jugak…Walaupun tak banyak, tetapi ada perubahan yang positif kira dah bersyukur bagi saya.




Mulai sekarang, saya akan berusaha dengan lebih gigih lagi untuk mencapai segala impian saya. Akan berusaha memperbaiki mutu pengurusan dan memberikan servis terbaik untuk menjadikan Dhias Shop House Online adalah gedung pilihan pelbagai produk buat pengguna diluar sana.. InsyaAllah..



Kejayaan ini juga ingin saya berkongsi dengan cikgu saya Pn.Zaila, pengasas group kami iaitu Asas Blog& Fanpage. Bagi sesiapa diluar sana yang berminat yang ingin berlajar cara asas membuat blog dan fanpage boleh la menghubungi beliau.. Pasti anda tidak akan dikecewakan… Atau anda boleh menghubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Sunday, 13 October 2013

Pakej Bersalin produk berasaskan amlan sunnah


Pakej promosi....


RM52+RM35+RM30= RM117
RM16 semenanjung
RM30 sabah sarawak






Berminat, sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Saturday, 12 October 2013

Double Stemcell kawan baik kepada kesihatan anda..

Assalamualaikum w.b.t.

Di sini saya ingin berkongsi satu produk yang amat memggagumkan...

Pernah anda mendengar mengenai Double Stemcell yang Umi Aida tu???

Produk ini satu-satunya produk yang selamat dan tiada side efek. Produk yang ada liability RM 3juta. Jika berlaku apa-apa kesan penggunaan produk ini anda boleh klaim insurans.. Jangan tak percaya..! Sebab syarikat ini amat yakin ianya selamat!

Macamna rupa produk ini???




Bagus produk ni... bukan setakat menjaga kesihatan dalaman tetapi produk ini menjaga kita keseluruhannya... Dengan kata lain All in 1 la...

Tak kisah la anda ni pesakit ke, sihat ke produk ni bertindak untuk merawat sel badan dan darah. Ia akan memulihkan sel-sel yang rosak dan membina sel-sel baru. manakala bagi yang tiada penyakit pula, produk ini boleh menjadikan kulit kita awet muda, sihat dan sentiasa bertenaga... So, kalau ambil stemcell ni dah tak payah lagi nak ambil suplement lain. Cukup lengkap dah semua..

Yang paling menarik,produk ini ada liability insurans RM3 juta...


Jangan risau, produk ini lulus SIRIM & ada KKM dan juga pengesahan HALAL



Berbaloi berlanja lebih untuk masa depan dgn kesihatan yang gemilang...

**Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk kanak-kanak obesiti, ibu hamil dan menyusu juga untuk lelaki dan perempuan..***


Lagi bacaa, klik di sini, untuk testimoni klik di sini


Ramuan Utama produk ini:

Sel Stem Epal PhytoCellTec™, Sel Stem Anggur PhytoCellTec™, Ekstrak Acaiberry, Blueberry.

Kuantiti:
1 Pek (Kotak) - 14 Sachets

Harga Pasaran:

RM250 Untuk Setiap Pek

NAK LEBIH JIMAT?????

2 KOTAK RM270....(utk sebulan) FREE POSTAGE....automatik jadi ahli

*****keistimewaan ahli???.....

        - dapat REPEAT ODER dgn harga lebih jimat!!!.....
       1 KOTAK RM150 atau 2 KOTAK RM190...free postage!
    - dapat bonus BESAR!...serendah RM100!!!



Nak cuba,sila hubungi saya :


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Tuesday, 8 October 2013

JUS KURMA Termurah..


Bagi anda yang meminati buah kurma kini anda boleh menikmati dengan mudah. Jus kurma plus kismis anda tidak perlu bersusah payah untuk megupas buah untuk membuang biji lagi. 





Berubat dengan kurma

Kurma adalah antara buah yang disebut dalam al-quran. Beberapa kajian dan penelitian moden telah pun membuktikan buah tamar bermanfaat untuk kesihatan manusia.

Maryam untuk mengegarkan batang pokok tamar ketika sakit melahirkan Nabi Isa a.s. Rasulullah s.a.w menyuruh umat Islam berbuka puasa dengan kurma terlebih dahulu.

-Memakan kurma secara teratur sebagai anti penuaan
-Mampu meningkatkan ghairah dan ketahanan seksual
-Kurma disarankan untuk ibu sedang hamil dan dalam pantang.
-Kurma sebagai ubat rawatan rahim
-Menyembuhkan penyakit saraf
-Menambah ghairah seks
-Baik untuk buah pinggang, hati dan menyembuhkan kanser
-Bagus untuk wanita hamil dan menyembuhkan penyakit kanser
-Membantu menambah selera makan

Sumber; Buku, berubat dengan buah tamar Ahmad Salim Baduwailan, terjemahan Muhammad Uris Hasnan Sidik, terbitan Al-Hidayah


Harga: RM 36 (Semenanjung Malaysia)
Harga: RM 45 (Sabah & Sarawak)

** Harga termasuk pos




Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Saturday, 5 October 2013

SABUN CERAH KETIAK TERLARIS









Adakah anda telah mengenali sabun ini??
Di sini saya ingin berkongsi tentang tips2 penggunaan dan penyimpanan


CARA PENGGUNAAN:
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

PENYIMPANAN:
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan

Lagi info

1 KOTAK ( 3 BAR)= RM105 + POSTAGE RM6 SM/ TM10 SS
1 BAR = RM35 + POSTAGE RM6 SM/ RM10 SS





Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.

Friday, 4 October 2013

Kenali tempat pengumpulan toksin dan halang dgn Ushine U-Detox & Slim Patch


Menurut ilmu perubatan cina, tubuh manusia mengandungi lebih dari 360 titik akupuntur, dengan lebih dari 60 titik terletak di tapak kaki. Dikenali sebagai ‘Jantung Kedua’, ia adalah zon reflek kepada organ-organ dalaman manusia, yang menjadi tempat pengumpulan toksin. Apabila darah mengalir ke tapak kaki, ‘patch’ akan menyerap toksin yang dialirkan ke titik akupuntur.






KENAPA ANDA PERLUKAN Ushine U-Detox & Slim Patch?
Setiap hari manusia
terdedah kepada berbagai toksin yang mengakibatkan tindakbalas kimia dan reaksi
psikologi kepada badan manusia. Kebanyakan dari kita sama ada tidak
menyedarinya atau terlepas pandang akan bahaya toksin terhadap tubuh kita.

Sumber-sumber utama toksin ialah :
Makanan berproses
(Pewarna, rasa dan pengawet)
Minuman (alcohol,
minuman ringan, air paip)
Pencemaran udara
akibat aktiviti kilang dan asap kenderaan
Perokok dan perokok
pasif
Kesan radiasi dari
penggunaan telefon bimbit
Kimia merbahaya dalam
alat jagaan diri dan kosmetik

Lagi mengenai U-Detox & Slim Path di sini

* Tidak sesuai untuk kanak-kanak berusia tiga (3) tahun ke
bawah dan ibu mengandung.



SEKOTAK RM39.90 =10 PATCHES= KEGUNAAN 5 MALAM

 DAPATKAN LESS 30% HANYA DENGAN BELIAN 10 KOTAK!!!



Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Wednesday, 2 October 2013

COKLAT MINDA


Coklat penyubur minda..!!


Khasiat & kebaikan

* Meningkat dan Menguatkan Daya Ingatan

Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh guru;

* Mengatasi Tekanan (stress)

Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan;

* Memulihkan Semangat & Tenaga

Fikiran terasa begitu lembap/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi;

* Mengekang Perasaan Mudah Putus Asa

Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah. Untuk testimoni

Harga : RM 49 (Semenanjung Malaysia)
Harga : 52 (Sabah & Sarawak)

***Postage RM : 6



Berminat, Sila hubungi saya:

Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431
Facebook: Norazizainaini.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...