NAK KURUSKAN BADAN...?

Thursday, 21 May 2015

Dinner... Fairy Tales..

Assalamualaikum....

Alhamdullilah.. bertemu kembali kita...

Kali ini saya nak berkongsi tentang dinner yang kami ikuti pada tahun ini.

Tahun ini dinner bertemakan Fairy Tale.. Dengan exited la saya menyiapkan pakaian anak untuk majlis itu..makan bulan jugak..maklumla.. sambil kerja sambil cuci mata menyiapkan keperluan dinner. Bagi saya anak-anak diutamakan.. Mak ayah  pakai baju yang ada sudah.... 😅😅

Bermula dengan pakaian anak dara saya dengan bunga-bunga dikepala sehingga la ank bujang saya yang baru berusia 5mth time tu..

Masalah jugak sebab saya ni bukanla pro sangat tentang benda-benda ni.. melaram jauh sekali pro-nya.. hancus boleh la... nasib baik kawan-kawan ofis banyak membantu memberikan idea yang menarik.

Tada...ini lah hasilnya..

ni anak dara.. untuk anak bujang plak...

Puas hati settle akhirnya....  tunggu harinya pula la.. saya sambung pada next entry.. tunggu yea...



Thursday, 7 May 2015

Glucos Cut Tea.. boleh langsing,boleh elak diabetes

GLUCOS CUT TEA


Apa itu Glucos Cut Tea?
~ Glucos Cut Tea ni teh hijau ( Green Tea)

Apa beza Glucos Cut Tea dengan Green Tea lain?
~ Bezanya....ia mampu menyerap carbo dan gula yang tidak diperlukan oleh badan. Green Tea biasa tak de kelebihan camni :)

Apa rasa Glucos Cut Tea?
~ Rasa teh O biasa then manis2 buah skit2 je ( manis stevia sbb ada daun stevia). So jangan tambah madu or gula plak tau....

Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)

~mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
~mengurangkan tahap gula dalam darah
~mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
~mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
~mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
~kekal langsing
~mengurangkan risiko kencing manis.
~penyediaan yang mudah



Kandungan :
~Teh Hijau
~Gymnema sylvestre,
~Daun pudina
~Daun mulberi
~Rooibos
~Daun stevia


Jom tukarkan teh yg biasa uollss minum dgn GC.....teh yg lbh bmanfaat utk kesihatan....amat sesuai utk penghidap DIABETES....malah sesuai juga utk yg X DE DIABETES sekalipun......insyaAllah....
~ kekal langsing
~ turunkan berat badan secara sihat
~ kawal/ turunkan paras gula dlm darah


Harga Sekotak ( 60 sachets untuk kegunaan 2 bulan): 
RM130sm
RM140ss



Berminat, Sila hubungi saya:


Sila sms@whatsapp ke : 017-6671431

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...