NAK KURUSKAN BADAN...?

Sunday, 15 December 2013

Dapatkan wajah gebu secara semula jadi dgn K-Colly Sweet 17

Produk K-Colly Sweet 17 memberikan wajah anda putih dan gebu dlm masa 3 hari shj.. Ianya selamat berasaskan bahan semulajadi bukan sebagai agen menghakis. jangan ragu-ragu dengan keupayaan produk ini!!!
Produk K-COLLY SWEET 17 kini sangat popular sebagai supplement yang mampu
memperbaiki dalaman dan kecantikan kulit luaran seseorang wanita. Penggunaan skincare yang bagus sahaja tidak mencukupi kerana tanpa kesihatan yang baik, ia akan merencatkan penampilan dan mengurangi keserian wajah individu terbabit. Justeru, amalkan pemakanan yang seimbang, minum cukup air, elakkan masalah yang boleh menyebabkan tekanan/stress serta mendapatkan rehat/masa tidur yang berkualiti adalah asas untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari. CARA PENGAMBILAN:


- Masukkan setengah scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.

- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan  1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.

- Rasa manis2 buah. Sedap.

- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.Tak mahal pun... berbaloi dengan hasilnya!!! Hanya RM 150 sahaja.Postage adalah free..Untuk melihat testimoni pengguna yang telah menggunakan produk ini sila klik                                                               Sila:

sms@whatsapp ke : 017-6671431No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...