NAK KURUSKAN BADAN...?

Wednesday, 18 December 2013

Bedak Arab Kurkoyu dengan harga istimewa...
Bedak Arab Kokuryu adalah bedak 3 dalam 1 (moisturizer, foundation, dan sebagai alas bedak). Sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit cerah, gelap, berminyak, kusam, kering semua boleh pakai… Takut muka akan menjadi lebih kusam, lagi berminyak atau GELAP??? Jangan khuatir…Bedak Arab ini akan memberikan wajah anda menjadi sempurna kerana bedak ini mengikut aliran darah kite.. Bedak ini terdapat pelbagai warna yang sesuai dengan kulit orang asia..Sangat mudah dan menjimatkan..Muka akan merasa ringan seperti tidak bermake up

Keistimewaan bedak ini???


Dapat mengecutkan jerawat.. jadi sesiapa yang kulit berjerawat tu, jangan risau lagi.. Bedak ini tak akan menambahkan lagi jerawat dimuka anda


Muka berminyak??? Lebih2 lagi time kite berpeluh mesti banyak minyak keluar kan??  Jangan risau…bedak ini juga akan mengurangkan minyak di muka hanya tekapkan tisu dimuka minyak tidak akan kelihatan lagi malah muka kelihatan lebih berseri..


Bedak ini di sahkan HALAL boleh dibawa solat jika masih terlekat lagi selepas ambil wuduk..


Bedak ini tahan sehingga lebih 8 jam. Tak perlu nak topup bedak lagi dah..hanya sekali je.


Sesuai untuk semua aktiviti yang anda ingin lakukan seperti bersukan, dinner, acara formal dll. Amat sesuai kepada mereka yang tidak suka bermake up tebal atau berada depan cermin lama.


Tidak melekat pada tudung atau pada pakaian tidak seperti compact powder lain.Cara nak pakai pulak amat mudah je.. Semudah dan secepat 1, 2, 3..


1-    Basahkan span yang dibekalkan dengan air yang bersih

2-   Sapu span tadi pada bedak (sikit/nipis je)
3-   Apply la kat muka. Sapu dengan rata

Ta daaa… dah siap!!  


Lihat la perbezaanya… lepas pakai tu jangan lupa cuci balik span dan dikeringkan. Tak perlu dimasukkan ke dalam plastik lagi dah..kalau nak boleh je..tapi pastikan span tu kering takut nanti bila nak pakai, span berbau tak selesa pulak…Terdapat 5 pilian warna :


1- Cherry pink (untuk kulit cerah)

 2- Cherry (untuk kulit cerah sederhana)
3-Roshelle (kulit putih cerah)
4-Russet(sederhana cerah warna/natural-warna selamat sesuai semua jenis kulit)
5-Orange Blush(kulit sawo matang)Testimoni saya sendiri telah mencubanya malah masih mengekalkan penggunaannya.


Harga tak mahal pun… RM40 termasuk postage.

Berminat, sila hubungi saya:

PM@whatsap 017-6671431

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...