NAK KURUSKAN BADAN...?

Wednesday, 8 July 2015

Carrier untuk my little boy...

Assalamualaikum wbt..

Syukur kita dapat bersua lagi di bulan yang penuh berkat ni...

Alhamdullilah syukur terima kasih juga kepada Binarmann yang sudi menolong saya untuk mendapatkan baby carrier berjenama Lenny lamb untuk my little boy yang baru je sampai minggu lepas

Alhamdullilah... saya berjumpa dengan agen yang sungguh baik hati, jujur, amanah, tidak loket memberi pendapat, feedback pun cepat je dapat dan juga sudi melayan karenah saya. Maklumla... first time nak beli carrier.. Macam-macam soalan yang nak ditanya.. Orang beli carier, saya pun nak beli jugak...😁

Sangat berpuas hati dengan layanan dan janji delivery 21-30 hari pun juga ditepati.. no delay-delay.. Nak beli sendiri kat Poland sana...dalam mimpi sampai la kut...

Genap 30hari saya terima parsel saya dari en.pos laju.. Saya nak bagi 5 bintang di atas servis yang diberikan.

Pelbagai design, jenis material, jenama yang ditawarkan dalam internet sampai rambang mata nak memilih.. Ntah macamna saya tertarik dengan page Binarmann.. Tapi kalau nak merasai materialnya, feel memakainya kena la pergi sendiri ke kedai baby di luar sana..

 Saya sebagai orang bisnes online rasa lebih mudah beli online je. Malas nak berkejar sana sini memilih. Lagi pun apa salahnya tolong rakan-rakan bisnes yang lain kan.. tak semestinya orang lain je kena beli barangan kita, kita pun kena tolong suport rakan-rakan yang lain berniaga..baru la sama-sama maju.. InsyaAllah..

Binarmann ni sebanarnya rakan saya ima yang terjumpa page ni.. Dia juga yang rekemen supaya cuba.. Saya ni buta sikit nak cari barangan baby dalam internet. Banyak sangat pilihan.. Dia memang arif dengan barangan baby jadi saya mintak la dia tolong.Nasib baik dia boleh tolong.. Tenkiu ima....

Inilah carrier little boy sy...

 Parcel yang ditunggu-tunggu sebulan lamanya... Akhirnya menunjukkan diri...
 





sms@whatsapp ke : 017-6671431

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...